2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin KK 4 neopren tapadóhíd - 4,5 kg

Murexin KK 4 neopren tapadóhíd - 4,5 kg

Murexin KK 4 neopren tapadóhíd - 4,5 kg
21.266 Ft,-18.076 Ft,- / doboz

K 4 Neoprén tapadóhíd
(Neoprene Haftbruecke KK4)


> filmképző
> sokoldalúan felhasználható
> gyorsan szárad


Terméktulajdonságok
Oldószertartalmú, rugalmas, gyorsan száradó, filmképző műkaucsuk alapozó.


Alkalmazhatóság
Padlófelületen lévő tömör, sima, nem szívóképes alapfelületek (természeteskő, műkő, bitumen-maradványos aljzat), valamint nedvességre érzékeny aljzatok (fa, faforgácslap) cementbázisú aljzatkiegyenlítők alapozója. Műkaucsuk ragasztóval történő burkolat ragasztáskor az
erősen szívóképes alapoknál a ragasztó alapozójaként használható.  Padlófűtésre és székgörgő terhelésre is megfelelő.


Termékadatok
Kiszerelés:
4,5 kg kanna 80 kanna / 360 kg raklaponként
Tárolás:
+5°C felett, jól lezárt eredeti csomagolásban, kb. 12 hónapig


Műszaki adatok
Anyagigény kb. 100 - 200 g/m²
alapfelülettől függően
Sűrűség 0,8 g/cm³
Optimális feldolgozási
hőmérséklet
+16°C - +22°C között
Száradási idő
Kiegyenlítés előtt kb. 2 - 4 óra
Ragasztási munkák előtt kb.  12-24 óra


Bedolgozás
Javasolt szerszámok:
henger, ecset.


Alapfelület:
Az alapfelületnek száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, portól, szennyeződéstől, olajtól, zsírtól, laza részektől mentesnek kell lennie és az ÖNORM B
2236/1 és a B 2232 előírásainak meg kell felelnie.


 Alkalmas
Minden szokásos ásványi építési felületen.


Nem alkalmas
Fémre, műanyagra.


Előkészítés:
Az alapfelületet a teljes felületen alaposan meg kell csiszolni, a málló külső rétegeket a cementesztrichnél is le kell csiszolni és/vagy kefélni, valamint porszívózni.


Feldolgozás:
A megfelelő szerszámmal a felületre egyenletesen fel kell hordani, a tócsképzódést el kell kerülni. A felhordott  anyagmennyiséget az alapfelület szívóképességéhez kell igazítani, ügyelve arra, hogy zárt filmréteg képződjön. A friss alapozó tetejére tüziszárított kvarchomokot kell beszórni, kb.
1 kg/ m2, majd 24 óra múlva a be nem kötött homokot óvatosan le kell poszívózni vagy söpörni.


Fontos figyelmeztetés!
Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! +5 oC alatt az anyag nem használható fel. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást! Semmilyen idegen anyag nem keverhető hozzá!

Munkavédelem
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék
elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági
adatlapján.

Fenti műszaki tájékoztatónkat átfogó tapasztalataink valamint legjobb ismereteink alapján állítottuk össze. Az ismertető alapján semmi nemű jogi
kötelezettség nem terhelheti cégünket.

Sem szerződéses jogviszonyt, sem egyéb az adás-vételi szerződésben fel nem tűntetett kötelezettségeket nem alapoz és testesít meg. Termékeink minőségét mindenkor az eladási és szállítási feltételeinkben garantáljuk. A hibalehetőségek kockázatának elkerülése érdekében felhívjuk termékünk felhasználóinak figyelmét az alkalmazás során felmerülő korlátozásokra.

Természetesen lehetetlen lenne minden jelenlegi és jövőbeni alkalmazási lehetőséget és speciális esetet hiánytalanul feltűntetni.

Azok az adatok, amelyeket a szakemberek részéről ismertnek feltételeztünk nem kerültek felsorolásra. A felhasználó, kivitelező nem mentesíthető, azaz nem formálhat jogot reklamáció benyújtására a kérdéses, vitatható esetben történő szóbeli tájékoztatás esetén, saját felelősségére elvégzett helyszíni kipróbálás esetén, valamint szakemberrel történő kiviteleztetés esetében sem. Jelen műszaki ismertető újabb változat kiadásával érvényét veszti.