2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin X-BOND MS-K88 Speciális ragasztó Express - 290 ml

Murexin X-BOND MS-K88 Speciális ragasztó Express - 290 ml

Murexin X-BOND MS-K88 Speciális ragasztó  Express - 290 ml
4.028 Ft,-3.424 Ft,- / kartus

X-Bond MS-K 88 Speciális ragasztó Express

- Ragasztóanyag szigetelőanyagokhoz, mint pl. styropor, kőzetgyapot betonra, üvegre, téglára és fémre
- Kerámia, csempe, kő, ablakpárkány, fa és parketta ragasztására a különböző alapfelületekre 
- Fém, beton, kő és különböző anyagok (próbaragasztás ajánlott) kombinációs ragasztására. Nem szívó felületek esetén, illetve amikor mindkét anyag felülete nem szívóképes, akkor vízzel be kell permetezni legalább az egyik felületet.

További alkalmazási területek: konténer-, szellőző- és a klímabeépítések, szendvics szerkezet, akusztikai-, könnyű- és szárazépítés, hajóépítés, jármű- és karosszériagyártásban, síneken közlekedő járművek, reklámtechnika, épületbádogozás. Padlófűtésre alkalmas.
Csúcsminőségű, elasztikus, egykomponensű ragasztó az új fejlesztésű MS technológiával. A termék víz-, oldószer-, szilikon-, izocianát- és halogénmentes, UV- és időjárásálló valamint átfesthető. X-Bond MS-K88 Expressz ragasztó tartósan elasztikus, csökkenti a nyíróerőket és az alapfelületre ható erőket. Nagyon emisszószegény EC1 és semleges szagú. Az erősen tapadó szigetelő- és ragasztóanyag univerzálisan alkalmazható a szívó és valamint sima, glettelt nem szívó felületeken. Kül- és beltérben alkalmazható. Különösen alkalmas a Murexin Uniplatte lemezek ragasztásához. Anyagszükséglet: alapfelülettől és alkalmazástól függően.

Anyagszükséglet: alapfelülettől és alkalmazástól függően