2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin D4 tapadóhíd - 5 kg

Murexin D4 tapadóhíd - 5 kg

Murexin D4 tapadóhíd - 5 kg
16.485 Ft,-14.012 Ft,- / doboz

D 4 Tapadóhíd
(Supergrund D 4)


> sokoldalúan felhasználható
> emisszió szegény EC1
> gyorsan szárad


Terméktulajdonságok
Univerzális, gyorsan száradó, filmképző, oldószer mentes, egykomponensű, felhasználásra kész, speciális diszperzió alapú tapadóhíd. Száradás után érdes felületet képez.


Alkalmazhatóság
Kül- és beltéri felhasználásra, falon és aljzaton. Nem szívóképes, régi és új alapfelületre, felújítási munkák során is, aljzatkiegyenlítés és burkolatragasztás előtti alapozóként
(csempére csempe) ideális.


Termékadatok
Kiszerelés:
5 kg vödör 70 db/raklap
 

Tárolás
Száraz, fagymentes helyen, jól lezárt eredeti csomagolásban, fa raklapon kb. 12 hónapig.


Műszaki adatok
Anyagigény 100 -150 g/m² alapfelülettől függően
Sűrűség kb. 1,28g/cm³
Aljzathőmérséklet >+5°C
Szín sárga
Burkolható kb.60 perc
Feldolgozható + 5°C - + 25°C között
Szabványossági vizsgálatok, minőségi tanúsítványok
EC 1


Bedolgozás
Javasolt szerszámok:
Festőkefe, habszivacs henger, ecset


Alapfelület:
Az alapfelületnek száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, portól, szennyeződéstől, olajtól, zsírtól, laza részektől mentesnek kell lennie, és az ÖNORM B 2236/1 és a B 2232 előírásainak meg kell felelnie.


Alkalmas
Régi mázas csempék és járólapok, terazzólapokon, mázas klinkereken, műköveken, felületerősített betonokon (megcsiszolt), farostlemezeken. Felújítási munkák során a
régi, de jól tapadó ragasztó-és aljzatkiegyenlítő maradványos aljzatokra, cement -, anhydrit -és öntöttaszfaltesztrichre. Vizes helyiségekben (fürdőszobák) a Murexin szigetelési rendszerekhez is.


Előkészítés:
Az alapfelület burkolhatóságát meg kell vizsgálni.
Átkeverés:
Használat előtt alaposan átkeverendő!


Feldolgozás:
A megtisztított alapfelületre higítás nélkül, egyenletesen kell felhordani, a tócsképződést kerülni kell. A felhordott tapadóhíd teljes átszáradása után folytatható a kiegyenlítés vagy a burkolás.

Fontos figyelmeztetés!
Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! +5 oC alatt az anyag nem használható fel. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást! Semmilyen idegen anyag nem keverhető hozzá!


Munkavédelem
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági adatlapján. Fenti műszaki tájékoztatónkat átfogó tapasztalataink valamint legjobb ismereteink alapján állítottuk össze. Az ismertető alapján semmi nemű jogi kötelezettség nem terhelheti cégünket.

Sem szerződéses jogviszonyt, sem egyéb az adás-vételi szerződésben fel nem tűntetett kötelezettségeket nem alapoz és testesít meg. Termékeink minőségét mindenkor az eladási és szállítási feltételeinkben garantáljuk. A hibalehetőségek kockázatának elkerülése érdekében felhívjuk termékünk felhasználóinak figyelmét az alkalmazás során felmerülő korlátozásokra.

Természetesen lehetetlen lenne minden jelenlegi és jövőbeni alkalmazási lehetőséget és speciális esetet hiánytalanul feltűntetni.

Azok az adatok, amelyeket a szakemberek részéről ismertnek feltételeztünk nem kerültek felsorolásra. A felhasználó, kivitelező nem mentesíthető, azaz nem formálhat jogot reklamáció benyújtására a kérdéses, vitatható esetben történő szóbeli tájékoztatás esetén, saját felelősségére elvégzett helyszíni  helyszíni kipróbálás esetén, valamint szakemberrel történő kiviteleztetés esetében sem. Jelen műszaki ismertető újabb változat kiadásával érvényét veszti.