2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin Erősítő szál GL - 50 db

Murexin Erősítő szál GL - 50 db

Murexin Erősítő szál GL - 50 db
4.442 Ft,-3.776 Ft,- / csomag

Erősítő szál GL
(Verstaerkungsfaser GL)


> lúgálló szálak
> húzó és hajlító szilárdságot növeli


Terméktulajdonságok
Lúgálló üvegszálak kiegyenlítő anyagok megerősítésére, húzó és hajlító szilárdságuk fokozására, repedések kialakulásának csökkentésére, különösen a kiegyenlítő anyagok száradási idején belül.


Alkalmazhatóság
Kritikus aljzatok  pl. fa, farost, öntött aszfalt, száraz esztrich, töredezett-repedezett esztrich és különböző felületű fogadófelületek fölé. 25 kg aljzatkiegyenlítőhöz 1 zacskó kell.


Termékadatok
Kiszerelés:
1 zacskó/ 250 g 1 Karton /60 zacskó
Tárolás:
Száraz helyen


Műszaki adatok
Szálhossz 6/12 mm
E-Modul 72000 N/mm²
Vízfelvétel kisebb 0,1%
Sűrűség 2,68 g/cm²
Szín fehér


Bedolgozás
Alapfelület:
Az alapfelület szilárd, száraz, tiszta, zsír és olaj és leválasztó szer mentes legyen. Az aljzat felületi hőmérséklete nem lehet +10 °C alatt.


Megfelel
fa, farost, öntött aszfalt, cement és anhidrit esztrich, vakolat.


Nem megfelelő
műanyag alapfelületre


Előkészítés:
Cementkötésű alapfelületek előkezelését, portalanítását, tapadás javítását, nedvszívás kiegyenlítését javasoljuk a felületnek és az előírásoknak megfelelő Murexin termékekkel. Minden felületet alaposan meg kell tisztítani, a ragasztó és kiegyenlítő anyag maradványoktól.


Feldolgozás:
Az aljzatkiegyenlítőt az előírásoknak megfelelően össze kell keverni, és ekkor az egy zacskó Erősítő szál GL-t az összekevert anyaghoz (25 kg) hozzá kell keverni, majd a felületre kiönteni. Javasoljuk a tüskéshengerrel történő áthengerezését. A szálak nem fognak felúszni, és kiegyenlítő anyag felülete is a kívánalmaknak megfelelően sima marad. A kiegyenlítő anyag szívóképességét nem
befolyásolja!

Fontos figyelmeztetés!
Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! +5 oC alatt az anyag nem használható fel. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást! Semmilyen idegen anyag nem keverhető hozzá!

Munkavédelem
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék
elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági
adatlapján.

Fenti műszaki tájékoztatónkat átfogó tapasztalataink valamint legjobb ismereteink alapján állítottuk össze. Az ismertető alapján semmi nemű jogi
kötelezettség nem terhelheti cégünket.

Sem szerződéses jogviszonyt, sem egyéb az adás-vételi szerződésben fel nem tűntetett kötelezettségeket nem alapoz és testesít meg. Termékeink minőségét mindenkor az eladási és szállítási feltételeinkben garantáljuk. A hibalehetőségek kockázatának elkerülése érdekében felhívjuk termékünk felhasználóinak figyelmét az alkalmazás során felmerülő korlátozásokra.

Természetesen lehetetlen lenne minden jelenlegi és jövőbeni alkalmazási lehetőséget és speciális esetet hiánytalanul feltűntetni.

Azok az adatok, amelyeket a szakemberek részéről ismertnek feltételeztünk nem kerültek felsorolásra. A felhasználó, kivitelező nem mentesíthető, azaz nem formálhat jogot reklamáció benyújtására a kérdéses, vitatható esetben történő szóbeli tájékoztatás esetén, saját felelősségére elvégzett helyszíni kipróbálás esetén, valamint szakemberrel történő kiviteleztetés esetében sem. Jelen műszaki ismertető újabb változat kiadásával érvényét veszti.