2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin D1 alapozó - 5 kg

Murexin D1 alapozó - 5 kg

Murexin D1 alapozó - 5 kg
11.709 Ft,-9.953 Ft,- / kanna

D1 Alapozó

> oldószermentes
> nagyon kiadós
> jó pormegkötő képességű
> emissziószegény


Terméktulajdonságok
Oldószermentes, gyengén érezhető műgyanta-diszperziós alapozó nagyon jó beszívódási képességgel. Nagyon emissziószegény GEV-Emicode EC1.


Alkalmazhatóság
Szívóképes alap- és falfelületek alapozására mint pl. cementesztrich, nyersbetonfödém, gipszépítőelemek, aljzatkiegyenlítők alá, valamint anhidritesztricheknél csak akkor, ha páraáteresztő burkolat kerül fektetésre. Alkalmas padlófűtésre és görgős székterhelésre.


Termékadatok
Csomagolás:
5 kg kanna 84 kanna / 420 kg raklaponként
 

Tárolás:
+5°C fölött, jól lezárt eredeti csomagolásban, kb. 1
2 hónapig tárolható


Műszaki adatok
Anyagigény kb. 70 g/m² 
alapfelülettől függően
Sűrűség 1,0 g/cm³
Száradási idő szívóképes felületnél 2-3 óra
Száradási idő nedvességre
érzékeny felületnél
1-2 nap
Optimális feldolgozási hőmérséklet +16°C - +22°C között
Bedolgozás


Ajánlott szerszám:
Finom pórusú habszivacs henger, rövid szőrű velúrhenger, gumisimító, ecset


Alapfelület:
Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, és portól, szennyeződéstől, olajtól, zsírtól, leválasztó anyagtól és laza részektől mentesnek kell lennie, és feleljen meg az érvényben lévő előírásoknak.


Alkalmas
Minden az építőiparban szokásos ásványi alapfelületekre.


Nem alkalmas
Fa, fém, műanyag, üveg és víztaszító alapfelületre


Előkészítés:
A teljes alapfelületet alaposan meg kell tisztítani, csiszolni és fel kell porszívózni.


Feldolgozás:
A megfelelő szerszámmal egyenletesen kell felhordani az alapfelületre. A tócsaképződést feltétlenül el kell kerülni! Az erősen szívóképes alapfelületeknél a D1 vízzel 1:1-1:3
arányban hígítható.


Fontos figyelmeztetés!
Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! +5 oC alatt az anyag nem használható fel. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást! Semmilyen idegen anyag nem keverhető hozzá!


Munkavédelem
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék
elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági adatlapján.

Fenti műszaki tájékoztatónkat átfogó tapasztalataink valamint legjobb ismereteink alapján állítottuk össze. Az ismertető alapján semmi nemű jogi kötelezettség nem terhelheti cégünket.

Sem szerződéses jogviszonyt, sem egyéb az adás-vételi szerződésben fel nem tűntetett kötelezettségeket nem alapoz és testesít meg. Termékeink minőségét mindenkor az eladási és szállítási feltételeinkben garantáljuk. A hibalehetőségek kockázatának elkerülése érdekében felhívjuk termékünk felhasználóinak figyelmét az alkalmazás során felmerülő korlátozásokra.

Természetesen lehetetlen lenne minden jelenlegi és jövőbeni alkalmazási lehetőséget és speciális esetet hiánytalanul feltűntetni.

Azok az adatok, amelyeket a szakemberek részéről ismertnek feltételeztünk nem kerültek felsorolásra. A felhasználó, kivitelező nem mentesíthető, azaz nem formálhat jogot reklamáció benyújtására a kérdéses, vitatható esetben történő szóbeli tájékoztatás esetén, saját felelősségére elvégzett helyszíni  kipróbálás esetén, valamint szakemberrel történő kiviteleztetés esetében sem. Jelen műszaki ismertető újabb változat kiadásával érvényét veszti.