• Kosár tartalma
  A kosár üres.

  Murexin WDB 35 és HDB 36 Kád és zuhanytálca víz és hangszigetelő szalag szett

  A kétrészes tömítőszalag szett tartós szigetelőrendszert képez a kádélek körül (fürdőkád vagy zuhanytálca), amelyhez a vízszigetelés könnyen csatlakoztatható. A megadott ár 1 szettre vonatkozik.

  Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
  Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

  A kétrészes tömítőszalag szett tartós szigetelőrendszert képez a kádélek körül (fürdőkád vagy zuhanytálca), amelyhez a vízszigetelés könnyen csatlakoztatható.

  Tágulási képességének köszönhetően az épület mozgását felveszi, és még ha az alépítmény, a kádhordozó/tartó vagy a padló megsüllyedt is, akkor is alig eredményez nyomást a lapokra. A Basic WDB 35-ös kád tömítőszalag a felmenő falak csatlakozásához kerül, és a Basic HDB 36-os vízszintes tömítőszalag vízszintes átmenetet biztosít a kádtól, valamint a kád peremcsatlakozásaira a padlón.

  Basic WDB 35 áll: filckasírozású butil-szalagból, vágásvédő- és öntapadó hajlaterősítő szalagból, hangvédő szalagból, sarokkiegyenlítő profilból, tisztító és szárazkendőből, vágókésből és egy beépítési útmutatóból. Basic HDB 36-os vízszintes tömítőszalag a Basic WDB 35-el kiegészítve áll: butil-szalagból, vágásvédő- és öntapadó hajlaterősítő szalagból, tisztító és szárazkendőből, vágókésből és egy beépítési útmutatóból.

  Kiszerelés

  CsomagKülső csomagolásdb / csomagRaklap
  1 dbWDB 351 szett / doboz84 db
  1 dbHDB 361 szett / doboz84 db

  Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

  Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.