• Kosár tartalma
    A kosár üres.

    Murexin X-Bond MS-K539 Parkettaragasztó - 16 kg

    Kiváló minőségű, egykomponensű, víz- és oldószermentes MS bázisú ragasztó. A megadott Murexin X-Bond MS-K539 ár a 16 -kg-os kiszerelésre vonatkozik.

    Bruttó eladási ár: 70 903 Ft/vödör (55 829 Ft + ÁFA)
    Cikkszám: 16175Állapot: Rendelhető
    A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
    Árak utoljára módosítva: 2024-04-02-11:40
    33 vödör / raklap
    Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

    Kiváló minőségű, egykomponensű, víz- és oldószermentes MS bázisú ragasztó.

    Lágyítószermentes összetevői miatt nincs káros kölcsönhatásban a Murexin parkettalakkokkal. Beltérben, csaphornyos (DIN EN 13226), ipari (DIN EN 14761), mozaik (DIN EN 13488), és masszív dielen parketták valamint 2 és 3 rétegű, többrétegű parketták ragasztására (egyenként is), és laminált padlókhoz.

    Padlófűtés esetén alkalmazható.

    Feldolgozás:

    A ragasztóanyagot megfelelő fogazású simítólemezzel a teljes alapfelületre egyenletesen fel kell hordani. A fektetési idő kb. 30 - 35 perc. A parkettát - kissé csúsztatva- azonnal a ragasztórétegre kell helyezni, és meg kell kopogtatni, hogy a parketta hátoldalának teljes felülete ragasztós legyen. Kb. 24 óra után járható. Ügyelni kell arra, hogy a ragasztó kötése erősen függ a hőmérséklettől, magasabb hőmérsékleten lerövidül, alacsonyabb hőmérsékleten meghosszabbodik. Legkorábban kb. 48 óra múlva csiszolható. Ügyelni kell arra is, hogy a leragasztandó parketta nedvességtartalma az előírásoknak megfelelő legyen! Kövesse a parkettagyártók fektetési útmutatásait ! Az X-Bond MS-K 530 Parkettaragasztó csökkenti a nyíróerőket és megakadályozza a káros erők átadását az alapfelületre. A parkettán található ragasztómaradványokat 1 - 2 órán belül, még könnyen el lehet távolítani. A kikeményedett ragasztóanyagot már csak mechanikailag lehet eltávolítani.

    Műszaki adatok

    • Fektetési idő kb. 30 - 35 perc
    • Végszilárdság kb. 48 óra után
    • Fajlagos tömeg 1,6 g/cm³
    • Feldolgozási hőmérséklet +16°C és +25°C között
    • Anyagszükséglet: az anyagszükséglet a parkettától, alapfelülettől és fogazattól függ: kb. 0,8 - 1,2 kg/m² B3, B5, PK fogazat: kb. 0,7 - 1,2 kg/m² B17 fogazat: kb. 1,8 kg/m²

    Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

    Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.