2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin L3 mélyalapozó - 10 kg

Murexin L3 mélyalapozó - 10 kg

Murexin L3 mélyalapozó - 10 kg
27.000 Ft,-22.950 Ft,- / doboz

L 3 Mélyalapozó
(Tiefengrund L3)


> felhasználásra kész
> kitűnő mélyrehatoló képességgel rendelkezik
> gyorsan szárad


Terméktulajdonságok
Oldószertartalmú, gyorsan száradó műgyantaalapozó. Alkalmazhatóság. Erősen szívóképes, cement-, gipsz-, és anhidrit alapfelületek előkezelésére szolgáló mélyalapozó. Padlófűtésre és
székgörgő terhelésre is megfelel.


Termékadatok
Kiszerelés:
10 kg kanna 50 kanna / 500 kg / raklap
Tárolás:
+5°C felett, jól lezárt eredeti csomagolásban kb. 12 hónapig.


Műszaki adatok
Anyagigény kb. 200 g/m²alapfelülettől
függően
Sűrűség 0,8 g/cm³
Száradási idő kb. 24 óra
Optimális feldolgozási
hőmérséklet
+16°C - +22°C
Száradási idő
anhidrit-esztrichen
kb. 24 óra


Bedolgozás
Javasolt szerszámok:
Rövidszőrű velúrhenger, gumisimító, ecset.


Alapfelület:
Az alapfelületnek száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, portól, szennyeződéstől, olajtól, zsírtól, laza részektől mentesnek kell lennie és az ÖNORM B
2236/1 és a B 2232 előírásainak meg kell felelnie.


Alkalmas
Minden szokásos ásványi építési felületen.


Nem alkalmas
Fára, fémre, műanyagra, víztaszító alapfelületre.


Előkészítés:
Az anhidrit esztrichet a teljes felületen alaposan meg kell csiszolni, a málló külső rétegeket a cementesztrichnél is le kell csiszolni és/vagy kefélni, valamint porszívózni.


Feldolgozás:
A megfelelő szerszámmal a felületre egyenletesen fel kell hordani, a tócsképzódést el kell kerülni. A felhordott anyagmennyiséget az alapfelület szívóképességéhez kell igazítani. A kiegyenlítést valamint a ragasztást a teljes kiszáradás után szabad elkezdeni. Padlófűtés esetén az L 3
Mélyalapozó a Murexin LE 555 parketta ragasztónak szükséges alapozója.


Fontos figyelmeztetés!
Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! +5 oC alatt az anyag nem használható fel. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást! Semmilyen idegen anyag nem keverhető hozzá!


Munkavédelem
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági adatlapján. Fenti műszaki tájékoztatónkat átfogó tapasztalataink valamint legjobb ismereteink alapján állítottuk össze. Az ismertető alapján semmi nemű jogi kötelezettség nem terhelheti cégünket.

Sem szerződéses jogviszonyt, sem egyéb az adás-vételi szerződésben fel nem tűntetett kötelezettségeket nem alapoz és testesít meg. Termékeink minőségét mindenkor az eladási és szállítási feltételeinkben garantáljuk. A hibalehetőségek kockázatának elkerülése érdekében felhívjuk termékünk felhasználóinak figyelmét az alkalmazás során felmerülő korlátozásokra.

Természetesen lehetetlen lenne minden jelenlegi és jövőbeni alkalmazási lehetőséget és speciális esetet hiánytalanul feltűntetni.

Azok az adatok, amelyeket a szakemberek részéről ismertnek feltételeztünk nem kerültek felsorolásra. A felhasználó, kivitelező nem mentesíthető, azaz nem formálhat jogot reklamáció benyújtására a kérdéses, vitatható esetben történő szóbeli tájékoztatás esetén, saját felelősségére elvégzett helyszíni kipróbálás esetén, valamint szakemberrel történő kiviteleztetés esetében sem. Jelen műszaki ismertető újabb változat kiadásával érvényét veszti.