2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Murexin Erősítő háló GL - 97,5 m2

Murexin Erősítő háló GL - 97,5 m2

Murexin Erősítő háló GL - 97,5 m2
126.921 Ft,-107.883 Ft,- / tekercs

Erősítőháló GL
(Verstaerkungsmatte GL)


> alkalilúg-álló
> Húzó és hajlító szilárdságot növel


Terméktulajdonságok
Lúgálló üvegszálas háló kiegyenlítő anyagok megerősítésére, húzó és hajlító szilárdságuk fokozására, repedések kialakulásának csökkentésére.


Alkalmazhatóság
Különösen kritikus aljzatok, pl. fa, farost, öntött aszfalt, száraz esztrich, töredezett-repedezett esztrich és különböző építőanyagok közé.


Termékadatok
Kiszerelés:
Tekercsben:  szélesség: 0,9 m hossz: 100 m
Tárolás:
száraz helyen


Műszaki adatok
Önsúly 120 g/m²
E-Modul 72000 N/mm²
Vízfelvétel kisebb 0,1%
Szín fehér


Bedolgozás
Alapfelület:
Az alapfelület szilárd, száraz, tiszta, zsír és olaj és leválasztó szer mentes legyen. Az aljzat felületi hőmérséklete nem lehet +10 °C alatt.


Megfelel
fa, farost, öntött aszfalt, cement és anhidrit esztrichre, vakolatra.


Nem alkalmas
műanyag alapfelületre


Előkészítés:
Cementkötésű alapfelületek előkezelését, portalanítását, tapadás- javítását, nedvszívás kiegyenlítését az előírásoknak megfelelő termékekkel. Minden felületet alaposan meg kell
tisztítani, a ragasztó és kiegyenlítő anyag maradványoktól.

 Feldolgozás:
Az Erősítőháló GL-t a z előkészített felületre ki kell teríteni, a megfelelő hosszúságban levágni. A hálót 1-2 cm átfedéssel kell egymásra fektetni. Az aljzatkiegyenlítőt az előírásoknak megfelelően össze kell keverni, és a hálóra ráönteni. Javasoljuk a tüskéshengerrel történő áthengerezését. Járáskor és következő aljzatkiegyenlítő kiöntésekor a háló lenn fog maradni. A szálak nem fognak felúszni, és kiegyenlítő anyag felülete is a kívánalmaknak megfelelően sima marad. A kiegyenlítő anyag szívóképességét nem befolyásolja!
 

Fontos figyelmeztetés!
Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! +5 oC alatt az anyag nem használható fel. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást! Semmilyen idegen anyag nem keverhető hozzá!

Munkavédelem
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék
elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági
adatlapján.

Fenti műszaki tájékoztatónkat átfogó tapasztalataink valamint legjobb ismereteink alapján állítottuk össze. Az ismertető alapján semmi nemű jogi
kötelezettség nem terhelheti cégünket.

Sem szerződéses jogviszonyt, sem egyéb az adás-vételi szerződésben fel nem tűntetett kötelezettségeket nem alapoz és testesít meg. Termékeink minőségét mindenkor az eladási és szállítási feltételeinkben garantáljuk. A hibalehetőségek kockázatának elkerülése érdekében felhívjuk termékünk felhasználóinak figyelmét az alkalmazás során felmerülő korlátozásokra.

Természetesen lehetetlen lenne minden jelenlegi és jövőbeni alkalmazási lehetőséget és speciális esetet hiánytalanul feltűntetni.

Azok az adatok, amelyeket a szakemberek részéről ismertnek feltételeztünk nem kerültek felsorolásra. A felhasználó, kivitelező nem mentesíthető, azaz nem formálhat jogot reklamáció benyújtására a kérdéses, vitatható esetben történő szóbeli tájékoztatás esetén, saját felelősségére elvégzett helyszíni kipróbálás esetén, valamint szakemberrel történő kiviteleztetés esetében sem. Jelen műszaki ismertető újabb változat kiadásával érvényét veszti.